Forord

Norge er i kreft toppen i verden på ulike kreft typer, og brukere/ ansatte og vanlige folk, utsettes for unødvendig risiko for sykdommer forbundet med bruk/utslipp av oljer, smørefett /kjemi produkter, der informasjon ikke gis eller regelverk ikke blir respektert eller overholdt.

På lik linje med teknologiske utviklinger på maskiner og utstyr, utvikler olje og kjemikalier produkter og, jo høyere kvalitet på produkter, dess mindre forbruk, slitasje, vedlikehold og total miljøbelastning, samtidig som det gir økt produktiv og økonomi.

Smørefett er det siste oljeproduktet som fortsatt kan slippes fritt ut i naturen med over 1000 tonn årlig, alle smørefett blir forurenset/ giftige etter bruk, bare kvalitet kan stoppe/begrense utslippet.

Kreftpunkt.no er fortsatt under arbeid/utvikling , men er ment å være ett bidrag med å opplyse, øke kunnskap og forhåpentlig forebygge ulike helse og miljørelaterte problematikker, spesielt mot ansatte/ brukere og mot vanlige folk som og utsettes for disse i sitt miljø.

Kreftspesialist Ahus mener den eksplosive tarmkreft økningen i Norge som er i verdenstoppen, skyldes miljø og mat forurensning/att vi spiser mat som inneholder avfallsstoffer eller er forurenset med kjemikalier. Mer info: https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/sesong/202412/episode/NNFA19121724